Select Page

Author: Nurul Diana Mohd. Pudzi

Cara bersedekah semudah A, B, C

PETANG ahad yg bosan ni.. tbe2 rasa nak sharing cara bersedekah yang paling mudah in the world.. korang blh lakukkan setiap mggu. .dan ble kelapangan..dan ble ada lebih duit kit tambahan skang bulan ramadan..sgt bagus la kte bersedekah Sebaik-baik sedekah adalah sedekah di bulan Ramadhan.” – At Tirmidzi ayuh bersedekah ..ikuti step di atas.. first sekali korang perlu ada cimbclick la.. FIRST LOGIN CIMBCLICK ..KLIK BAHAGIAN PAY > BILLS MCM GAMBAR DI BAWAH YE 2 . KEMUDIAN PILIH FROM ( AKAUN KORANG ) > PILIH ZAKAT / CHARITIES > KEMUDIAN AKAN KELUAR BERPULUH2 SENARAI PUSAT KEBAJIKAN .. SO KORANG...

Read More

4 FASA DUNIA BISNES ONLINE !

kesian newbie baru nk bisnes , dah la takde modal , mula dengan dropship je , belajar lah sorang2 promot kt fb ni , tapi ada kawan cakap EEEEE MAHAL NYEEE kawan2 bagi lah diskaun krik krik krik …. kawan dah la tak sapot untuk beli , mengutuk pula ,kalau kita down kat fasa1 ni , kita akan hancur , jangan down kat fasa 1 sebab fasa 1 ni paling kuat cabaran MULUT NYA cabaran mulut ni bukan dari kawan je tapi ahli keluarga terdekat fasa 1 Lebih kurang , 1-3 bulan pertama mmang kutukan , hinaan perlian maksima...

Read More
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start